Tableau 2018-05-08T10:22:19+00:00

Tableau

Tableau on murtanut datan analysoinnin ja sen hyödyntämisen tarkempaan ja parempaan päätöksentekoon. Maailman johtavana visuaalisen analytiikan ohjelmistona se on notkeampi ja tuottavampi vaihtoehto perinteisille BI- ja analytiikkaohjelmistoille.

Aloita datan murros yrityksessäsi vaikka vain yhdellä Desktop-ohjelmistolla, ja laajenna myöhemmin koko organisaatiosi kattavaksi ratkaisuksi Tableau Server- ja Online-ohjelmistojen avulla. Tableaun siivittämänä viet yrityksesi analytiikan ja raportoinnin tehokkaampaan ja innostavampaan visuaaliseen muotoon.

Tableau Desktop – analysoi ja visualisoi

Tableau Desktop muotoilee vastaukset kysymyksiisi visuaalisessa muodossa, sillä visuaalinen esitystapa on ihmiselle luontainen ja helpommin hahmotettava. Tableaun dashboardin visuaaliset raportit edistävät laadukkaampia ja selkeämpiä esityksiä, jotka vastaavat tarkasti kysymykseesi ja tuovat datan ymmärrettävämpään muotoon. Et tarvitse ohjelmointia tai teknistä osaamista – Desktopin käytön oppii nopeasti kaikki organisaatiosi jäsenet.

Tableaulla yhdistät ja analysoit mitä tahansa tietoa. Voit tuoda dataa esimerkiksi Excel-tiedostosta, Procountorista tai Salesforcesta – käytit mitä tahansa alustaa, datan siirtäminen onnistuu helposti jokaisesta. Ohjelmisto on nopeampi, tuottavampi ja nykyaikainen tapa työskennellä datan parissa perinteisiin BI-työkaluihin verrattuna.

Tableau Server – data kuuluu kaikille

Tableau Server tuo analytiikan selain- ja mobiilimuotoon yrityksesi jokaiselle asiantuntijalle. Yleisraportit eivät palvele tehokkaasti yrityksesi kaikkia tarpeita, ja siksi Tableualla jokainen voi helposti etsiä vastaukset omiin kysymyksiinsä ilman odottelua ja IT-osaston tukea. Tietoa voidaan syventää, suodattaa ja korostaa millä tahansa selaimella, ja jakaa ketterästi myös muiden käyttöön. Näkymät voi upottaa helposti verkkoon ja sovelluksiin.
Serverillä tieto ulottuu myös työpöytäsi ulkopuolelle – kaikki näkymät saa myös älypuhelimeen tai tablettiin, joilla onnistuu myös tietojen muokkaus päätteen tapaan. Toiminta tehostuu, tieto on täsmällistä ja palvelee tarkoitustaan paremmin.

Tableau Online – analytiikka pilvessä

Tableua Online on analytiikkaratkaisu pilvessä, jonka avulla pääset analysoinnissa liikkeelle nopeasti selaimella tai mobiililaitteella. Pystyt syventymään, korostamaan ja suodattamaan dataa sekä upottamaan näkymiä verkkoon ja sovelluksiin. Olet aina reaaliaikaisessa yhteydessä eri pilvipalveluihin ja voit automatisoida datan päivittämisen verkkopalveluista.

Voit kutsua organisaatiosi henkilöstön tarkastelemaan löydöksiäsi ja visuaalisesti esitettyä dataa sekä julkaista näkymiä ja löydöksiäsi helposti muiden nähtäväksi. Pystyt jakamaan dataa ja dashboardeja ketterästi myös yhteistyökumppaneille ja asiakkaille ilman VPN-yhteyksiä tietoturvallisen yhteyden kautta. Online-palvelu täyttää kaikki SOC 2 -turvallisuusvaatimukset.

Haluaisitko kuulla lisää Tableausta?

Ota yhteyttä