Tableau-integrointi 2018-08-30T15:08:23+00:00

Tableau-integrointi

Meillä on laaja osaaminen Tableaun integroinnista erilaisiin järjestelmiin. Integraatiot mahdollistavat tarkan ja reaaliaikaisen raportoinnin järjestelmistä Tableau-sovellukseen, joka tekee analysoinnista tehokasta, datasta ymmärrettävää ja päätöksenteosta tarkkaa.

Alviksen raportoinnin osaaminen juontaa juurensa jo 90-luvulle, jolloin raportointi järjestelmistä oli pitkälti manuaalista. Nykyään käytössämme on hienostuneempaa teknologiaa, ja osaaminen keskittyykin nyt modernin analytiikan työkalun Tableaun ja muiden tuotteiden välisiin integraatioihin. Olemme rakentaneet tällaiset sulavat liittymät useisiin järjestelmiin, kuten Tehden, Netvisor ja Visma Business.

Tehden

Tableaun integrointi Tehden-palveluun on mahdollistanut laajan raportointipaketin rakentamisen tähän kassa-, ajanvaraus- ja toiminnanohjausjärjestelmään. Tableaun avulla pystyt joustavasti seuraamaan tapahtumia, jotka syntyvät Tehdenin nykyaikaisessa järjestelmässä. Tehden sisältää kaiken tarvittavan kassajärjestelmästä kaupan toiminnanohjaukseen – ja mukaan kuuluu nyt myös laadukas raportointi maailman kärkituotteella Tableaulla.

Finago – Procountor

Finago Procountor on pilvipalvelussa toimivan taloushallinnon ohjelmisto. Olemme rakentaneet Tableun avulla talousraportoinnin ja myyntireskontran raportointipaketin, joka toimii Procountor API pakettia hyväksi käyttäen.

Netvisor

Netvisor on pilvipalveluun pohjautuva, kokonaisvaltainen liiketoiminnan johtamisen työkalu. Tableaun integrointi Netvisoriin on mahdollistanut laajan raportointipaketin toiminnanohjaukseen, käyttäen hyväksi Netvisor API -rajapintoja.

Visma Business

Visma Business on toiminnanohjausjärjestelmä, jota olemme Tableaun liittymän avulla laajentaneet niin, että loppukäyttäjä pysty hyödyntämään osto-, myynti- ja ennustepohjia toiminnan eteenpäin viemiseksi ja tavoitteiden täyttämiseksi. Käytössä on ollut suorat SQL-haut ja mahdollista on myös hyödyntää Visma Business rajapintoja.

Visma L7

Visma L7 on projektipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, josta olemme jo useiden vuosien ajan poimineet dataa useista eri ympäristöistä niin InfoManager- kun Tableau-raportoinnin pohjaksi. Aineiston poiminta on toteutettu suorilla SQL-kyselyillä L7-kantoihin. Käytössä on ollut tarjousten, ostojen, myyntien ja konsernin talouden raportoinnit myynti- ja ostoreskontroineen.

Solteq CD

Solteq CD on autokaupan kattava toiminnanohjausjärjestelmä. Olemme toimineet tämän tuotteen parissa jo yli 20 vuotta. Paljon on siis ehditty jo tekemään, mutta Tableaun integraatio järjestelmään on mahdollistanut viime vuosien aikana Solteq CD:n käytettävyyden nostamisen täysin uudelle tasolle datan visualisoinnin kautta.

IPTOR

Iptor, entinen IBS ASW, on vanhimpia kumppaneitamme. Jo 90-luvulla työstimme raportteja ulos tästä järjestelmästä ja nyt olemme laajentaneet visuaalisen raportoinnin avulla Iptorin viimeisimmän Supply Chain Management -toiminnanohjausjärjestelmän aivan uudelle tasolle – enää vain mielikuvitus on rajana! Tableaun integrointi antaa meille käyttöön ne ominaisuudet, joilla loppukäyttäjän tiedonjano saadaan tyydytettyä.

Haluaisitko kuulla lisää Tableausta?

Ota yhteyttä