SharpCloud on johtava visuaalinen ohjelmisto tiedonhallintaan, seurantaan ja kommunikointiin. SharpCloudilla teet monimutkaisesta datasta yksinkertaisempaa sekä tarjoat tiimeille alustan dynaamiseen yhteistyöhön ja kommunikointiin. Sen avulla on helppo hahmottaa kokonaisuuksia ja nähdä, missä mennään ja minne kannattaa suunnata seuraavaksi.

Tiimisi luo ja kehittää yhdessä

Tiimisi panos, kaikkialta organisaatiostasi kootut tiedot ja liiketoimintasi data muodostavat yhdessä SharpCloudiin visuaalisia tarinoita. Tiimit voivat työskennellä yhdessä SharpCloud-tarinan parissa, tai yksittäiset osallistujat voivat tuoda oman panoksensa lisäämällä tarinaan oman asiantuntemuksensa. Tarinoista tulee foorumi aihekohtaiselle keskustelulle sekä oppimiselle, ja tarinat voidaan liittää verkkosivustoosi tuomaan lisäarvoa ja syventämään aiheen käsittelyä edelleen.

SharpCloudilla voit luoda jatkuvan kehittämisen ja yhteistyön yrityskulttuurin. Yhteistyöllä saadaan parempia tuloksia ja SharpCloudin avulla voit kehittää liiketoimintaasi poimimalla tiimiesi tehokkaamman työn hedelmät. Ohjelmisto mahdollistaa kommunikoinnin ja kehityksen ajasta ja paikasta riippumatta. Uusia ideoita syntyy, kun asioita tarkastellaan ja mietitään useamman ihmisen linssien läpi.


SharpCloud on luotu kommunikointiin

SharpCloud on luotu tiimien väliseen kommunikointiin. Käyttäjät voivat jakaa, kommentoida ja tuottaa sisältöä SharpCloudiin yhdessä, ja voit tarkastella kaikkia muutoksia välittömästi saatavilla olevasta muutosluettelosta. SharpCloudilla muutat kokoukset ja esitykset dynaamisiksi päätöksenteon foorumeiksi, joilla saat osallistujat aktiivisiksi ja sitoutuneiksi toimijoiksi.

Esittele ja tutki projekteja, kampanjoita ja tärkeimpiä liiketoimintaprosesseja SharpCloud-tarinassa tai sisäkkäisten tarinoiden sarjassa. Tarinasi auttavat toteuttamaan päätöksiä, rakentamaan strategioita ja saamaan aikaan uusia ideoita sekä kokoamaan tiedot yhteen kaikkialta organisaatiostasi selkeämmän kokonaisuuden hahmottamiseksi.


Organisoi, analysoi ja laadi strategia


SharpCloudilla voit nopeasti rakentaa ja visualisoida liiketoimintasi datan. Voit luoda pohjan tarinoillesi lisäämällä datan suoraan SharpCloudiin, siirtämällä sen Excel-tiedostosta tai yhdistämällä tietokantoihisi. Synkronoi datan lähteesi SharpCloudiin, ja tarinasi kehittyvät automaattisesti päivittyvien tietojen avulla.

SharpCloud on mukautettavissa juuri sinun liiketoimintasi luonteen ja tarpeiden ehdoilla. Voit jakaa ja luoda tarinoita juuri niin monen ihmisen kanssa kuin haluat – sinä päätät, miten haluat rajoittaa käyttöoikeutta. Olipa datasi miten monimutkaista tahansa, SharpCloudilla teet siitä yksinkertaisempaa ja ymmärrettävämpää. Tehosta strategiaasi sekä tue analyysia visuaalisin keinoin ja mukaansa tempaavalla digitaalisella tarinalla.


 

Tutustu lisää Sharpcloud.com