Hiomakivi 2018-05-08T10:26:09+00:00

Hiomakivi

Japanilainen NANIWA tunnetaan markkinoiden laadukkaimpien hiomakivien valmistajana. Vuosien kokemuksella jokainen hiomakivi on kehitetty äärimmäisen kestäväksi, nopeaksi ja helppokäyttöiseksi. Voit tilata kivet Hiomakivi.fi-verkkokaupastamme.

NANIWA-hiomakiviä on kehnosti saatavilla Suomessa, joten päätimme maahantuoda Japanista kolme kärkisarjaa suomalaisten saataville. Professional-, Sharpening- ja Traditional-sarjoista löytyy sopiva hiomakivi omaan tarkoitukseesi ja mieltymykseesi. Hiomakivet soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi niin verstaissa kuin keittiöissäkin, ja veitsen teroittamisen hiomakivellä oppii nopeasti.

NANIWA Professional -sarja

NANIWA Professional -sarja sopii parhaiten ammattikäyttöön, kun työkalujen teroittamisen on oltava nopeaa. Tarjoamme Professional-sarjan kiviä laajasti aina 400 gritin kivestä 5000 gritin kiveen. Perinteisiin vesikiviin verrattuna Professional-sarjan kivet ovat kovempia, pitkäikäisempiä ja nopeampia. Ne myös imevät vähemmän vettä – vain kevyellä kastelulla hiomakivi on heti käyttövalmis.

NANIWA Professional -sarjan kivet ovat markkinoiden parhaimmat ja tasalaatuisimmat sekä myös mahdollisesti ainoat kivet, jotka joudut hankkimaan.

NANIWA Sharpening -sarja

NANIWA Sharpening -sarjan hiomakivet eroavat Professional-sarjasta siten, että tämän sarjan kivet ovat hieman pehmeämpiä. Pehmeyden mukana tulee huippuluokan käyttömukavuus, ja kevyestä pehmeydestä huolimatta kivet kestävät normaalissa kotikäytössä useita vuosia.

Sharpening-kivillä pystyt tuottamaan liki täydellisen pinnan hiottavaan terään eli sarjan kivet sopivat hyvin veitsien kiillotukseen. Professional-sarjan tavoin Sharpening-sarjan hiomakivet ovat todella nopeita ja vaativat vain hieman vettä pintaan ennen käytön aloittamista. Löydät meiltä eri karkeudet aina 400 gritin kivestä 8000 gritin kiveen. Sarjan kivet toimivat todella hyvin uusissa japanilaisissa tai länsimaisissa veitsissä käytettyjen teräslaatujen kanssa.

NANIWA Traditional -sarja

Naniwa Traditional -sarjan hiomakivi on perinteinen vesikivi ja vaatii noin 20 minuutin upotuksen vesialtaaseen ennen teroittamisen aloittamista. Karkeammat kivet imevät enemmän vettä kuin hienorakeisemmat kivet. Sarjaan on haettu hyvin tasapaino hinnan ja tehokkuuden välillä, mutta ei kuitenkaan tinkimällä NANIWAn tunnetusta laadusta.

Sarjan karkein 220 gritin vesikivi on hyvin tehokas terien uudelleenmuotoilussa ja vastaavasti 6000 Gritin vesikivi antaa todella tyylikkään ja viimeistellyn lopputuloksen. Tämä sarja soveltuu hyvin länsimaisten veitsien teroittamiseen.

Lisätietoja NANIWA-hiomakivistä, valikoimamme sekä ohjevideoita löydät Hiomakivi.fi-verkkokaupastamme. Löydät verkkokaupasta myös hiomatarvikkeet sekä ATOMA-timanttihiomakivet.

Haluaisitko kuulla lisää Hiomakivistä?

Katso verkkokauppamme